Skip Navigation
 

Siatki do suszenia, do wędzenia, spożywcze, sita

Siatka do produkcji serów typ 106

Cena detaliczna:19.80PLN
drukujdrukuj stronę
Siatki do produkcji serów - zalecane są różne typy siatek do różnych rodzajów serów. Duże sery twarde są układane na półkach z profilowanej siatki (typ 43a) , która zapewnia im odpowiednią wentylację a tym samym właściwe warunki przechowywania. Stosując przekładki z siatki można sery układać warstwami. Siatki o drobnych oczkach (typ 103 i 106) są wykorzystywane do rozdzielania serów miękkich, tak że możliwe jest przetwarzanie kilku warstw sera w tym samym czasie. Siatki o drobnych oczkach pozostawiają minimalny wzór na serze , a dolna nić w siatce zapewnia im maksymalną wentylację.
Wymiary oczka: ok. 4mm
Szerokość: 80-82 cm
Długość: 50- 50,5m
Waga: 335-345 g/m2
Kolor: Naturalny
Polimer: HDPE
Stabilizacja UV: nie posiada
Podano cenę brutto za metr bieżący!!!