Siatka do produkcji serów typ 106

Duńska siatka do produkcji serów. Podano cenę brutto za rolkę. Dostępna na zamówienie.

Opis

Siatki do produkcji serów – zalecane są różne typy siatek do różnych rodzajów serów. Duże sery twarde są układane na półkach z profilowanej siatki (typ 43a) , która zapewnia im odpowiednią wentylację a tym samym właściwe warunki przechowywania. Stosując przekładki z siatki można sery układać warstwami. Siatki o drobnych oczkach (typ 103 i 106) są wykorzystywane do rozdzielania serów miękkich, tak że możliwe jest przetwarzanie kilku warstw sera w tym samym czasie. Siatki o drobnych oczkach pozostawiają minimalny wzór na serze , a dolna nić w siatce zapewnia im maksymalną wentylację.

SPECYFIKACJA TECHNICZNA:

  • Wymiary oczka: ok. 4mm
  • Szerokość: 81 cm
  • Długość: 50 m
  • Waga: 335-345 g/m2
  • Kolor: Naturalny
  • Polimer: HDPE
  • Stabilizacja UV: nie posiada
  • Sprzedajemy tylko pełne rolki
SIATKA DOSTĘPNA NA ZAMÓWIENIE!